Sjuksköterska sökes

Sjuksköterska till Kungsholmens hudklinik och Svettmottagningen

Kungsholmens Hudklinik är en mottagning för patienter med olika hudsjukdomar.
I närliggande lokaler har vi även Svettmottagningen, en klinik där vi behandlar patienter som lider av hyperhidros (överdriven svettning). Svettmottagningen är en privat mottagning.
Mottagningarna ägs och drivs av läkare som brinner för att hjälpa patienter till en bättre livskvalité. På mottagningarna arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare i nära samarbete.

Läs mer om klinikerna på våra hemsidor
www.kungsholmenshudklinik.se och www.svettmottagningen.se.

Kvalifikationer

Vi söker dig med sjuksköterskeutbildning med minst tre års erfarenhet och god stickvana. Erfarenhet av mottagningsarbete och dermatologi är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person bör du vara initiativrik och anse att flexibilitet och service är en självklarhet. Du har god organisationsförmåga och kan arbeta självständigt samtidigt som du tycker om att arbeta i team och har god samarbetsförmåga. Vi är en klinik under utveckling och du vill vara en del av vårt förbättringsarbete samt vara med och utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är en delad tjänst fördelad på Kungsholmens Hudklinik och Svettmottagningen.
Som sjuksköterska på hudkliniken jobbar du i nära samarbete med läkarna med framförallt hudsjukdomar som akne, psoriasis, eksem och övriga hudsjukdomar.
Arbetet på Svettmottagningen består av behandla patienter som lider av hyperhidros med subcutana injetioner med botulinumtoxin. Och består bland annat av att lägga intravenös regional anestesi och andra bedövningar.

Anställning

Den dagliga arbetstiden är måndag – fredag kl. 8 – 16.30. Vi erbjuder provanställning 6 månader därefter tillsvidare anställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansökan ska innehålla CV med personligt brev, samt kontaktuppgifter.

Vid frågor kontakta: Chefsjuksköterska Cecilia Edman. Då vi har svårt att svara i telefon ser vi gärna att ni mailar era frågor.

Ansökan och eventuella frågor skickas till:
jobb@kungsholmenshudklinik.se

Sista ansökningsdag: 1/3-2019